Her yılbaşında Karabağlar’da bulunan huzurevlerini de ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geleneği bozmadı. Eşi Fügen Selvitopu ile birlikte İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Selvitopu, huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kesti, iyi yıllar dileğinde bulundu ve onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sabah erken saatlerde eşi Fügen Selvitopu ile birlikte ilçede bulunan İzmir Huzurevi’ni ziyaret etti. Her yıl eşiyle birlikte huzurevlerini ziyaret ederek vefa örneği sergileyen Başkan Selvitopu, bu yıl da geleneği bozmadı. Huzurevi sakinlerine karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, daha sonra huzurevi korosuyla birlikte şarkılar söyledi.

Pasta kesti, iyi bir yıl temennisinde bulundu

Selvitopu çifti daha sonra huzurevi sakinleriyle birlikte pasta keserek, 2019 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diledi. Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Selvitopu, “İnşallah diğer seneleri de hep birlikte geçiririz. Sizleri mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. İnşallah bu sevgi ve saygı ortamı sonsuza kadar gider ve bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Atatürk de Anıtkabir’de rahat uyur” dedi. Başkan Selvitopu’na huzurevi ziyaretinde Meclis Üyesi Ahmet Davulcu ile Basın Sitesi Muhtarı Berna Artukarslan da eşlik etti.