Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila her hafta beklenti, talep ve sorunlara mahallelerde yurttaşları dinleyerek çözüm üretiyor. Bu hafta Yeşilçam ve Laka Mahallelerini giden Başkan Atila, muhtarları ziyaret ederek mahalleler hakkında bilgi aldı.

Bornova Belediye Başklanı Olgun Atila, insan odaklı belediyecilik anlayışı ve sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapıyor. Vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık mahaleleri ziyaret eden Başkan Atila, bu hafta Yaşilçam ve Laka Mahalleleri’ni gezdi. Vatandaşları birebir dinleyerek yaşadıkları sorunlar için çözüm konusunda önerilerini dinledi. Yeşilçam Mahalle Muhtarı Yaşar Daş ve Laka Mahalle Muhtarı İsmail Günay’dan da mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Kahvehaneler ve sokaklarda mahallelilerle görüşerek sohbet etti. Yeşilçam Mahalle’sinde bulunan Yeşilçam İlköğretim Okulu’na da uğrayarak belediyeden beklentilerini öğrendi.

Bornova Belediyesi ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın her konuda yanlarında olduğunu anlatan Yeşilçam Mahalle Muhtarı Yaşar Daş, “Mahallemizde yaşadığımız sorunlarımızı, eksiklerimizi ve isteklerimizi her zaman başkanımıza iletebiliyoruz. O da buraya gelerek sorunları yerinde görüyor ve çözüm sürecini başlatıyor. Şu an mahallemize top sahası yapılıyor. 2018 yılı içinde de taziye evi ve düğün salonu gibi isteklerimiz var. Bunlarında prıjelendirileceğine inanıyorum” dedi. Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür eden Laka Mahalle Muhtarı İsmail Günay ise, “Başkanımız Olgun Atila mahallemize gelerek bizleri dinledi. Beklentilerimiz öğrenerek gereğini yapacağını söyledi. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.