Kadınlar tarafından işletilecek olan tesiste, yemek çeşitleri, kadınların el emeği ile vatandaşlara sunulacak. Başkan Ali Engin “Narlıdere’de kadınlarımız artık daha güçlü olacak” dedi. 

LOKANTAYI KADINLAR İŞLETECEK

Narlıdere Belediyesi’nin destekleriyle faaliyet gösteren Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi bünyesinde yapımı tamamlanan Barış Lokantası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Barış Sokak’ta açılan tesis, kadınların el emeği lezzetlerini vatandaşlarla buluşturacak. Lokantada, günlük olarak hazırlanan sulu yemekler ve tatlılar satışa sunulacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen açılış törenine Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Ali Engin, eşi İlke Engin, muhtarlar, meclis üyeleri ve Narlıdereliler katıldı.

 “KADIN EMEĞİNİ YÜCELTECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Geçen yıl yenileme çalışmalarını tamamladığımız Barış Sokak’ta, kadınlarımızın el emeğini yüceltecek bir lokantayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dayanışma içinde çalışırsak Narlıdere için daha birçok güzel projeyi hayata geçirebileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

 Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “Belediyemiz tarafından yenilenip güzelleştirilen Barış Sokak’ta, Üretici Kadın Kooperatifi’nin kadın girişimcilerle ve belediye desteğiyle oluşturduğu lokantamız hayırlı olsun” dedi.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER"

Çamtepe Mahalle Muhtarı  Ali Bülbül “İlçemizde Modern bir değişim başladı. Hem esnafımız hem de Narlıdere halkı bu çalışmalardan çok memnun. Çalışmalarda emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi Başkanı Asuman Karapança “Narlıdere Belediyesi ile yaptığımız işbirliği ile kadın kooperatifimizi kurmuştuk şimdilerde ise kadınlar olarak yeni oluşumlar gerçekleştiriyoruz. Bizlere destek veren başta başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.