Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, çalışanlar arasında motivasyonu yükseltmek ve performansı artırmak amacıyla başlatılan 'ayın çalışanı' uygulaması kapsamında, mayıs ayının en çalışkanı seçilen Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Nil Ulaşhan Safi'yi çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Yerel seçimlerin ardından belediye çalışanlarının motivasyon ve performansını artırmaya yönelik çalışmalar yürüten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin 'ayın çalışanı' uygulaması başlattı. Uzun zamandır belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, hem sokaklarda Narlıdereli vatandaşlarla kurduğu diyalog hem de engelli bir çocuk için başlattığı tekerlekli sandalye alma kampanyası ile takdir toplayan Nil Ulaşhan Safi, mayıs ayının en çalışkan ismi seçildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, belediyede ağırladığı Nil'e hem başarı sertifikasını takdim etti hem de çeyrek altınla ödüllendirdi. Başkan Engin, "Göreve geldiğim günden bu yana, çalışanlarımızın performansını artırıcı uygulamalara imza atıyoruz. Ayın çalışanı uygulaması ile bu çabamıza karşılık buluyoruz. Alın teri döken ve ekmeğini taştan çıkartan tüm çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.