EGOD üyesi olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Başkan İduğ, “Bugün bu masada oturuyorsam EGOD ailesi sayesinde oldu. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu iş sadece benimle olmaz. Sizler benim için bir orkestra ve danışma kurulusunuz. Herkesin elinde bir estrümanı var. Şimdi bu orkestra Bornova ve İzmir için en iyi şarkıları çalacak” dedi. EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, Başkan İduğ’a derneklerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Samimi bir havada gerçekleşen buluşmada, tek tek görüşlerini dile getiren dernek üyeleri iş hayatında her zaman kendilerine örnek olan Mustafa İduğ’un Bornova ve İzmir için bir şans olduğunu ifade etti.

5 Nisan’da mazbatasını alarak görevine başlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 12 yıl boyunca yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Ege Otomotiv Derneği(EGOD) yönetim kurulu ve üyelerini ağırladı.

Plaketli teşekkür

Tüm EGOD ailesinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen ziyarette, görevi Mustafa İduğ’dan devralan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, Başkan İduğ’a derneklerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Derneklerinin çıtasının Mustafa İduğ sayesinde çok yukarılara çıktığını söyleyen Akkalay, “Biz bu çıtayı yine sizin desteğiniz ile daha da yükseltmek için çalışacağız. Biz de EGOD ailesi olarak yanınızdayız. Kutluyor ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Nazar değmesin

Otomotiv sektörünün duayen isimlerinden Servet Akmercanoğlu’nun, “Size nazar değmesin. Bunu makamınızın girişine asın” diyerek bir nazar boncuğu hediye ettiği ziyarette, tüm katılımcılar tek tek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. EGOD üyeleri iş hayatında her zaman kendilerine örnek olan Dr. Mustafa İduğ’un Bornova ve İzmir için bir şans olduğunu ifade etti.

Bornova’yı birlikte yöneteceğiz

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette duygularını dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, EGOD üyesi olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, “Bugün bu masada oturuyorsam EGOD ailesi sayesinde oldu. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. EGOD çok büyük bir aile. Bunu Ticaret Odası’nda, Bornova’da ve İzmir’de gösterdik. Bugün hepiniz sayesinde EGOD Bornova Belediye Başkanı olmuştur. Ben değil, biz belediye başkanı olduk. Gerçekten hepinizle gurur duyuyorum. Buradaki birçok büyüğümün benim üzerimde emeği var. Bu iş sadece benimle olmaz. Sizler benim için bir orkestra ve danışma kurulusunuz. Herkesin elinde bir enstrümanı var. Şimdi bu orkestra Bornova ve İzmir için en iyi şarkıları çalacak” dedi.

EGOD’u Bornova’da görmek isterim

Çocukların iyi yetiştiği, kadınların ekonomik özgürlüğünü kazandığı daha mutlu bir Bornova yaratmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan İduğ, göreve geldikten sonra yaptığı görüşmelere dikkat çekerek, “Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve Eximbank Bornova’da şube açacak. Ege Ekonomisini Geliştirme Vakfı Bornova’ya taşınıyor. Hepsi ilçemizde tek çatı altında olacak. EGOD da bu çatı altında olursa çok mutlu olurum” diye konuştu.

Siyasette daha fazla yer almalıyız

Kendileri gibi düzgün ve ahlaklı bir şekilde başarılı olan iş insanlarının siyasette daha fazla yer alması gerektiğini vurgulayan Dr. Mustafa İduğ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu seçimlerde bu özelliklere sahip kişileri aday olarak gösterdi ve bunun sandıktaki yansımasını herkes gördü. Bizler iş hayatımızdaki verimliliği ve yönetim tarzımızı buralara da taşırsak mutlaka başarılı oluruz. Ben CHP’de siyaset yapmaktan, Bornova’ya hizmet etmekten ve EGOD gibi bir ailem olmasından büyük onur ve mutluluk duyuyorum.”

Sorumluluğumuz çok büyük

Ziyarete Başkan Mustafa İduğ ile birlikte evsahipliği yapan Bornova Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Ünal da EGOD ailesinden biri olarak duygularını dile getirdi. Ünal, “Sorumluluğumuz çok büyük ama sizler yanımızda olduktan sonra yapamayacağımız hiç bir şey yok. Başkanımızın önderliğinde birlikte çok güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.