Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Vaka sayılarındaki azalma eğilimi nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı kursların açılmasına yönelik kararın ardından, pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimlerine ara veren Menemen Belediyesi Gençlik Eğitim Kurs Merkezi(MEBGEM) çalışmalarına yeniden başladı. MEBGEM’de, gerekli hijyen şartları oluşturulmuş sınıflarında derslere başlayan öğrenciler; maske, mesafe, temizlik kurallarına dikkat ederek eğitim almaya devam edecek.

Menemen Belediyesi Meclis Üyeleri öğrencileri yalnız bırakmadı

8. Sınıf, 12. Sınıf ve mezun öğrencilere eğitim verecek olan MEBGEM’in bu ilk eğitim gününde ziyaretçileri de vardı. Menemen Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ve MHP İlçe Başkanı, aylar sonra yeniden arkadaşlarıyla buluşan öğrencileri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim dönemini kutlayan ve başarılar dileyen Belediye Meclis Üyeleri ve MHP İlçe Başkanı, çocuklar ve gençlere Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan tarafından hazırlatılan kalem, silgi ve bloknot gibi hediyeler verdi. Hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması konusunda herkesi uyaran meclis üyeleri, öğrencilere derslerinde başarı diledi. Göreve gelir gelmez, yaptığı çalışmalarla kurs merkezinin fiziki koşullarının iyileştirilmesini ve eksiklerinin giderilmesini sağlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.