İlçelere düzenlediği “teşekkür” ziyaretleri kapsamında Torbalı’ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu kadınlar, ellerinde karanfillerle karşıladı. Tulum Köyü’nde “Koca Başkan” diye hitap ettikleri Başkan Kocaoğlu’nu bağrına basan vatandaşlar, arazi ve köy yollarını asfaltladığı, tarıma destek olduğu için teşekkür etti.

Muhtar Sebahattin Akman, Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözünü hatırlatarak, “Tarıma, hayvancılığa böyle destek veren başka bir başkan yok. Çiftçiyle yatıyor, çiftçiyle kalkıyor. Allah her zaman onun bizim yanımızda olmasını nasip etsin” dedi. “Bizi yarı yolda bırakmayın” diye ricada bulunan vatandaşlara da seslenen Başkan Kocaoğlu, &ldq uo;Belediye başkanlığı çok zor bir görev. 150 yıllık belediye tarihinde üst üste 15 yıl görev yapmış tek başkanım. Günde 16 saat çalışıyorum. Şimdi bu görevi zirvedeyken, seçilebilecekken bırakmanın Türk siyaseti için de örnek olacağını düşünüyorum. Bana bugüne kadar verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim. Ölene kadar İzmir’de yaşayacağım. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Torbalı ziyaretine Çapak Köyü ile başlayan Başkan Kocaoğlu, sırasıyla Tulum, Subaşı, Atalan ve Göllüce köylerinin ardından ilçe merkezinde Torbalılılarla buluşacak.