Altay'ın Eski Divan Başkanı ve camianın duayen isimlerinden Kemal Zorlu Altay'da Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasıyla başlayan gelişmeler ile ilgili açıklama yaptı. Kemal Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Altay kimsenin tapulu mali değil" diyerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kemal Zorlu'nun açıklması şöyle: 

Altay Spor Kulübü'nde son günlerde yaşanan olaylar ve bunun neticesinde camiada ortaya çıkan gerginlik, son derece üzücüdür. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasında izlenen yol, ne yazık ki Altaylılık duruşuna yakışmamış, yaşadığımız zor günlerde olması gereken dayanışma ruhunu sekteye uğramıştır.

Bu yasananlar neticesinde hayatını Altay'a adamış bir camia büyüğü olarak siyah beyazlı renklere gönül veren herkesi uyarmak istedim.

Unutulmamalıdır ki Altay kimsenin tapulu mali değil, koca bir camianın asırlık değeridir. Bu nedenle bu sıkıntılı sureci atlatma yolunda herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerekmektedir. Gerilim, kaos ve kavga ortamının şu aşamada kulübe büyük zarar vercegi açıktır. Herkesi sağduyuya devet ediyorum. Eleştiri ve sitemlerimizi erteleyip, bu aşamada tek vücut olarak Altayımızın, buyuk emeklerle çıktığı süper ligde kalmasını sağlamamız gerektiğini üzerine basa basa ifade ediyorum.