Bornova Belediyesi'nin 2019-2024 dönemi ilk belediye meclis toplantısı, vatandaşların da yoğun katılımı ile yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, meclis katipleri, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği meclis toplantısında, daha iyi hizmet için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Meclis üyelerine seslenen İduğ, “5 yıl boyunca bu meclis çatısı altında Bornova’ya hizmet edeceğiz. Bornova’nın hizmete, bizlere ihtiyacı var. Bu anlamda hepimiz fedakarlık yapacağız. Bornova’yı büyütmek için geldik. Bornova halkının ve çalışanlarımızın memnuniyeti önceliğimizdir. Bugünden itibaren tüm Bornovalıların Belediye Başkanıyım” dedi.

Bornova Belediyesi'nin 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı vatandaşların da yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, salonu dolduran vatandaşların ve meclis üyelerinin tek tek elini sıktı, başarı dilekleri için teşekkür etti. Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda; “Hepinizi Bornova Belediye Başkanı olarak saygıyla selamlıyorum” diyerek başladığı sözleri alkışlarla kesilen Dr. Mustafa İduğ, “Asıl ben sizleri alkışlıyorum. Bornova’da beni belediye başkanı yaptınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İduğ: Önceliğimiz halkın ve çalışanların memnuniyeti

Meclis üyelerine hitap eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’ya hizmet için birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, şöyle konuştu:

“5 yıl boyunca bu meclis çatısı altında CHP, AK Parti ve İyi Parti olarak

Bornova’ya hizmet edeceğiz. Bornova’nın hizmete ihtiyacı var. Bizlere ihtiyacı var. Bu anlamda hepimiz fedakarlık yapacağız. Bornova halkının ve çalışanlarımızın memnuniyeti önceliğimizdir. Bornova’yı büyütmek için geldik. 5 yıl meclis üyeliği yaptıktan sonra verdiğim bir dönemlik aranın ardından burada olmak çok mutluluk verici. Bornova’ya hizmet etmek ise çok onur verici. Sizlerle beraber eksiklikleri gideren, halkın memnun olacağı bir yönetim anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Bugünden itibaren tüm Bornovalıların Belediye Başkanıyım.”

Polat: Hep birlikte, Bornova için çalışacağız

CHP Grup Başkan Vekili İbrahim Ulaş Polat, kendilerini seçen Bornovalılara teşekkür ederek, “Hepimiz Bornovalıların teveccühü ile buradayız. Bu yüzden herkese çok teşekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra üç partili, renkli bir meclisteyiz. Bu meclisin belediye çalışanları ve Bornovalıların katkıları ile Bornova’ya en iyi hizmeti sunacağına inanıyorum” diye konuştu.

Taştan: Her türlü hayırlı işte destekçiniz olacağız

Bornovalıların kendilerine bir dönem daha muhalefet etme görevi verdiğini belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan, “Biz de 5 yıl boyunca bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi hedefliyoruz. Sizlere oy vermeyenlerin olduğu gibi verenlerin de gözü kulağı olacağız. Bornova için yapacağınız her türlü hayırlı işte en büyük desteği biz vereceğiz” dedi.

Sevinç: Bilgi, uzmanlık ve ekip çalışması çok önemli

İyi Parti’yi temsilen konuşan Kemal Sevinç ise “Bu yasama döneminde hep birlikte komisyonlarımızı seçtik. Bundan sonra bilgiye, uzmanlığa, ekip çalışmasına ortak inancımızı ortaya koyarak, güzel Bornovamıza planlı bir şekilde hizmet etmek temel hedefimiz olacaktır” şeklinde konuştu

Meclis Toplantısı'nda Başkan Vekilleri, Divan Katipleri, Encümen, 12 Komisyon, Ege Belediyeler Birliği, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Tarihi Kentler Birliği üyeleri de seçildi.