Bayraklı Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 28'incisi Tepekule Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Souvenir Hediyelik Eşya Günleri’nde stant açan Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Bayraklılı kadınların ürettiği el emeği, göz nuru ürünleri sergiliyor.

Hediyelik Eşya Fuarı Bayraklı Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl da Tepekule Kongre ve Kültür Merkezi'nde açıldı. Birbirinden farklı ve ilgi çeken ürünlerin yer aldığı fuarda Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin de bir standı bulunuyor. Stantta Bayraklı Belediyesi’nin 28 semt merkezinde kadınların ürettiği takı ve aksesuarların yanı sıra çeşitli ürünler yeni sahiplerini bekliyor. Her biri el emeği, göz nuru olan bu ürünler ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.

HER BİRİ İLGİ ÇEKEN ÜRÜNLER

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hediyelik eşya günlerine ev sahipliği yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl esnafımız da vatandaşlarımız da buradan memnun kaldı. Bayraklılı kadınların kurduğu ve sonuna kadar desteklediğimiz kooperatifimiz de burada bir stant açtı. Gerçekten çok güzel ürünler var. Her birini semt merkezlerimize gelen kadınlar üretti. Her birinde el emeği, alın teri var” dedi. Hediyelik Eşya Günleri 31 Aralık’a açık kalacak.