İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki, sosyal ve kültürel tesisler ile mesire alanları, gürültüden ve stresten uzak bir hafta sonu geçirmek isteyen İzmirliler'in yeni adresi oldu.

Kemalpaşa'da özellikle hafta sonları büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Armutlu Sosyal Yaşam Kompleksi, Bağyurdu Sosyal Yaşam Kompleksi, Park Orman Kemalpaşa Sosyal Tesisleri, Yiğitler Mesire Alanı'nın yanı sıra Kazak Vadisi ve Nazarköy gibi sosyal ve kültürel mekanların ilçede bulunması vatandaşların tercih sebebi oluyor. On binlerce insanın temiz hava ve doğayla içiçe bir hafta sonu geçirmek için tercih ettiği Kemalpaşa'da Belediye tarafından yapılan Park Orman Kemalpaşa Sosyal Tesisleri tertemiz serin havası, oyun ve dinlenme alanları, ulaşım kolaylığı ve geniş otoparkı ile tercih sırasının en başında yer alıyor.



Ayrıca içerisinde olimpik standartlarda yetişkin ve çocuk havuzu bulunan Armutlu ve Bağyurdu Sosyal Yaşam Kompleksleri de sıcaktan bunalan vatandaşların uğrak yerleri arasında yer alırken boncukları ile meşhur Nazarköy ve Kazak Vadisi'ndeki kımız çiftliği de gerek İzmir'den gerekse çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.