Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sınıflarında öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Gümrükçü, 5'inci sınıftan 12'inci sınıfa kadar ortaokul ve lisenin tüm kademelerinde öğrencilerin eğitim gördüğü ÇİBEM'de öğrencilerle sohbet etti, başarılar diledi.

1 Haziran Cumartesi günü Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek 8'inci sınıf öğrencileri ile görüşen Başkan Gümrükçü, "Sınava az bir zaman kaldı ve tüm öğrencilerimize heyecanlanmadan stressiz bir sınav diliyorum. ÇİBEM'de bu sınava girecek 200 öğrencimiz var ve hepsinin başarılı olmasını gönülden diliyorum" dedi.

Başkan Gümrükçü daha sonra 15 - 16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek 12'inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti. ÇİBEM'de eğitim göre 240 öğrencinin YKS sınavlarına gireceğini belirten Başkan Gümrükçü,  "Üniversiteye ilk adımı sağlayacak bu sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerin yaşamlarındaki en önemli adımlarından biri olan üniversiteye girişi sağlayacak bu sınavlarda tüm ÇİBEM öğrencilerimizin başarılı olması bizleri çok sevindirecek" diye konuştu.