Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yıllar sonra yeniden basketbola dönen Yeşilyurt Spor Kulübü Basketbol takımı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. Genç sporculara sezon öncesi başarılar diledi.

Ziyarete Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Davut Katar, yönetim kurulu üyeleri ve basketbolcular katıldı. Yeni kurulan basketbol takımı için moral ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen kulüp başkanı Katar, Yeşilyurt Spor Kulübü olarak bayan futbol takımından sonra, U-21 Erkek Basketbol Takımı'nın da kurulduğunu söyledi. Her yıl yeni bir branşta takım kurduklarını sözlerine ekleyen Katar, gerçekleştirilen moral ziyaretinde ilerleyen süreçte yapılacak olan projelerle ilgili de Başkan Selvitopu’na bilgi verdi.
Spora destek vermeye devam edeceğiz
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan basketbol takımına ve kulüp başkanı Katar'a başarılar diledi. Yeşilyurt Spor Kulübü'nün iyi bir yolda olduğunu ve başarılı işlere imza attığını belirten Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak ilçede spora verilen desteğin imkanlar ölçüsünde devam edeceğini ifade etti.
Gençlik Merkezi spora olan ilgiyi daha da arttıracak
Karabağlar'da gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine de değinen Selvitopu, Uzundere'de yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Karabağlar'da sportif faaliyetlerin artacağını ve spor kulüplerinin de merkezden faydalanacağını söyledi.