İzmir'in Gaziemir ilçesinde 22'incisini düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında bu akşam için planlanan Ece Seçkin konseri Hakkari Çukurca'da 4 askerin şehit olması nedeniyle iptal edildi.

Gaziemir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 22'incisini düzenlediği Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında bu akşam festival alanında gerçekleşmesi planlanan Ece Seçkin konseri Hakkari Çukurca'da 4 askerin şehit olması nedeniyle iptal edildi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Hakkari Çukurca'da bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada 4 askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı diledi.

Başkan Arda, "Kamuoyunun da bildiği gibi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye-Irak sınırında sürdürdüğü operasyonlar sırasında gerçekleşen saldırıda 4 askerimiz hayatını kaybetmiş, 6 askerimiz de yaralanmıştır. Hain terör saldırısını kınıyor, şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralanan askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz" dedi.