Bornova Belediyesi çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve çevre konusunda bilgilerini arttırmak amacıyla Enerji Verimliliği konulu resim yarışması düzenliyor. Bornova il sınırları içinde yer alan tüm özel ve resmi ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere açık olan yarışmanın son başvuru tarihi 18 Mayıs olarak belirlendi.

Bornova Belediyesi çocukların, hayal güçlerini kullanması ve enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturabilmek amacıyla ilkokullar arası resim yarışması düzenliyor. “Enerji Verimliliği” konulu yarışmaya ilçede bulunan tüm ilkokullar seçecekleri 3 eser ile katılabilecek. Yarışmada birinci olan okula Projeksiyon Cihazı verilirken ikinci okula Fotokopi Makinası, üçüncü okula ise fotoğraf makinası hediye edilecek.

Sonuçları 2018 yılı Haziran ayı içinde Bornova Belediyesi Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında açıklanacak olan yarışmaya katılmak isteyen okullar 18 Mayıs 2018 saat 17.00’ye kadar başvuru yapabilirler. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ‘www.bornova.bel.tr’ adresinden ya da 0232 999 29 29 numaralı dahili 2208-2204-2202’yi arayabilirler.