İduğ’a isminin yazılı olduğu 35 numaralı siyah-beyazlı forma hediye eden Ekmekçioğlu, Bornova Belediyesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, “Bu anlamda altyapımızı Bornova’ya taşımak istiyoruz” dedi.“Yarışan değil, yarıştıran, yetiştiren olacağız” diyen Başkan İduğ ise kapılarının Altay’a her zaman açık olduğunu söyledi.

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Siyah-beyazlı ekibi iki sezon üstüste şampiyon yaparak 3. Lig’ten 1. Lig’e çıkaran Ekmekçioğlu, Dr. Mustafa İduğ’a isminin yazılı olduğu 35 numaralı forma ile tüm futbolcuların imzasının bulunduğu çerçeveli Altay forması hediye etti.

Dr. Mustafa İduğ’u kutlayan Özgür Ekmekçioğlu, “İlk lisansınızı kulübümüzden çıkaran bir Altaylı olarak Bornova Belediye Başkanı seçilmeniz bizlere gerçekten büyük onur ve mutluluk verdi. Tebrik ediyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum. Geçmişte kulübümüze verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Tesisleşme hamlesi

Bornova Belediyesi ile işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Altay Başkanı Ekmekçioğlu, “Borçlarımızı bitirme noktasındayız. Sportif anlamda daha iyi yerdeyiz. Şimdi sıra tesisleşme hamlesine geldi. Sürdürülebilir başarı ve yetiştirci olmak için bunu yapmak zorundayız. Bu anlamda altyapımızı Bornova’ya taşımak istiyoruz. Aynı şekilde Altay Bornova adıyla 3. Lig’te mücadele edecek bir pilot takım yaratabiliriz” diye konuştu. Özgür Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı’nın yetişmemesi durumunda önümüzdeki sezon maçlarını Bornova’da oynamak istediklerini de ifade etti.

Yarışan değil, yarıştıran, yetiştiren olacağız

Bornova Belediye Başkanı Dr.Mustafa İduğ ise Altay’ın genç başkanından övgüyle söz ederek,“Sizleri kutluyorum. Altay’da başkan yardımcılığı yapmış ve ilk lisansını yine Altay’da çıkaran biri olarak sizlerle gurur duyuyorum. Kısa sürede önemli işler yaptınız. İzmir’de bir Seyit Mehmet Özkan vardı. Şimdi Özgür Ekmekçioğlu da var” dedi.

Bornova Belediyesi’nin yarışan değil, yarıştıran ve yetiştiren olacağını söyleyen Başkan İduğ, “Görüşleriniz ve hem alt yapı, hem de profesyonel takım maçları için Bornova’ya gelme isteğiniz bizler için değerli. Bu doğrultuda iki kurum arasında spor komisyonu oluştaralım ve çalışmalara hemen başlayalım. En büyük arzum Bornova’nın profesyonel liglerde yani ilk etapta 3. Lig’de bir takımının yer alması” diye konuştu.