Bornova Belediyesi'nin restorasyonunu gerçekleştirerek bir kültür sanat merkezi haline getirdiği Dramalılar Köşkü sanat etkinlikleri ile dikkat çekiyor.

Değişik sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Köşk'te Özel Ege Lisesi öğrencilerinin resim ve seramik sergisi de yoğun ilgi gördü. Sergi, 31 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Bornova'nın merkezinde yer alan Dramalılar Köşkü, sanat etkinliklerine yaptığı ev sahipliği ile dikkat çekiyor. Bornova Belediyesi'nin restorasyonunu gerçekleştirerek kente kazandırdığı Köşk, her ay değişik etkinliklerde sanatseverleri buluşturuyor. Dramalılar Köşkü'nde gerçekleştirilen Özel Ege Lisesi öğrencilerinin resim sergisi de yoğun ilgi gördü. Açılışa eğitim yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da resim sergisi açılışına katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı.

Ana sınıfından 12'inci sınıfa kadar tüm öğrencilerin yıl boyunca yaptığı yaklaşık 300 resim ve seramik çalışmasının yer aldığı sergi, 31 Mayıs'a kadar gezilebilecek. Sergide; Kağıt üzerine renkli resim çalışmaları, tuval üzerine akrilik boya çalışmaları, hat, minyatür, ebru, karakalem, karikatür, kolaj ve batik çalışmaları ile iki boyutlu eserler yer alıyor. Ayrıca çeşitli seramik teknikleri kullanılarak yapılan birbirinden ilginç eserler de sergiye renk katıyor.