Sağlıklı yaşamın öneminin anlatıldığı “Mikropsuz Bir Hayat” isimli tek perdelik müzikli çocuk oyunu Çiğli mahalle gösterimlerinin ardından köylerdeki çocuklarla buluşuyor. Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği oyun çocuklar tarafından büyük heyecanla izleniyor.

Başkan Utku Gümrükçü: “Tüm çocuklar tiyatro izleyebilmeli”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hem eğlendirici, hem düşündürücü hem de bilgi verici çocuk oyununu mümkün olduğunca çok çocuğa izletmek istediklerini söyledi. Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımızı sanatla buluşturmak, onların kültür ve sanat gelişimlerine katkıda bulunmak bizim için önemli. Tiyatro ekibimizi çeşitli ilçelerde bulunan köylerde çocuklarla buluşturuyoruz” dedi,

Yönetmen Tavuş ise“Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü sosyal sorumluluk ve sanat projelerine önem veren bir başkan. Çiğli de olduğu gibi ulaşabildiğimiz her noktada çocuklar sanatla buluşmaya devam edecek. Bizler köylerde çocuklarla buluşmaktan dolayı çok mutlu oluyoruz” dedi.

Oyun Bayındır’ın köylerinde sahnelendi

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hiç tiyatro oyunu izlememiş çocuklarla Bayındır’ın Yusuflu ve Sarıyurt köylerinde buluşan gönüllüler de, oyun sonrası tüm çocuklara bere, atkı, eldiven, bot ve çeşitli hediyeler dağıttılar. “Dünyayı Güzellik Kurtaracak” gönüllüleri ekibi kurucusu Şule Güloğulları “Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte en ücra noktalardaki köylerimizde çocuklarla buluşup harika dakikalar geçiriyoruz. Hep birlikte gönüllük esnasına dayanan gücümüzle projelerimizi devam ettiriyoruz. Katılmak isteyen gönüllü arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz” dedi.