İki farklı merkezde 7 – 14 yaş arası çocuklara yönelik İngilizce kursu, bir yandan çocukların gelişimine katkıda bulunurken diğer yandan da eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı hedefliyor.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde en fazla önem verdiği alanlardan biri olan eğitim projeleri kapsamında, bu yaz gerçekleşen pek çok ücretsiz kurs, gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Ülkenin geleceğinin kaliteli bir eğitim sisteminden geçtiğine, yerel yönetimler olarak da sanattan yabancı dile eğitimine her alanda çalışmalar yürütülmesi gerektiğine inanan belediye, başlayan İngilizce kurslarına da yoğun talep aldı.

Her yıl yüzlerce ilköğretim ve lise öğrencisine ücretsiz eğitim desteği sunan Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi ile Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi’nde eğitim gören çocuklar hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Alanında uzman eğitmenlerce, 7 -14 yaş arası çocuklara seviyelerine göre gerçekleşen eğitimler, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yürütülüyor.