Buca Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerinde bayram temizliğine başladı. Kurduğu temizlik ekibi ile ilçede yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ücretsiz temizlik hizmeti veren Buca Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı.

“Evler Temiz Gönüller Bir” adını taşıyan evde temizlik projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Belediye, bugüne kadar 1300 vatandaşın evini baştan aşağı temizleyip, yüzlerini güldürdü.

Sosyal belediyeciliğe örnek projeleriyle Buca’da dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan Buca Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal projeleri ile ilçede çocuktan gence, kadından yaşlıya, engelliye birçok insanın hayatına dokunuyor. Belediye, ilçe sınırlarında yaşayan dezavantajlı vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaparak yardıma muhtaç, yoksul, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine temizlik hizmeti vermeye devam ediyor. Belediye ekipleri bugüne kadar 1300 vatandaşın evinde temizlik hizmeti verdi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandıran Belediye, bünyesinde oluşturduğu temizlik ekibi ile belirli periyodlarla gittikleri evlerde halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor.

İhtiyaç sahiplerinin bayrama temiz ve bakımlı evlerinde girmesi için yoğun çaba sarf eden ekipler, günde 2 eve hizmet götürüyor. Evleri organik ürünlerle tüm ayrıntılarıyla hiçbir ücret alınmadan temizlenen vatandaşlar bayramı neşeyle karşılamaya hazırlanıyor.