Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yapımı devam eden Ufuk Kapalı Pazar Yeri'ni haziran, Buca Çarşı Projesi’ni ağustos ayında olmak üzere hayata geçirmeyi vadettikleri tüm projeleri 2018 yılı içinde tamamlayacaklarını müjdeledi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, temeli atılan projeleri yerinde inceledi. Ufuk Mahallesi’nde 4 bin 410 metrekarelik alanda inşa edilen; pazarcı lokali, zabıta amirliği, mescit, tuvalet, bebek bakım odası ünitelerinin bulunduğu, bölge halkının basketboldan voleybola kadar birçok sporu yapabileceği düzenlemelerle kompleks bir yapı olarak inşa edilen Ufuk Kapalı Pazar Yeri’ni inceleyen Başkan Piriştina, haziran ayı sonunda açılış yapılacağını söyledi.

Buca’yı yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Piriştina, Fırat, Göksu ve Yeşilbağlar bölgelerini kapsayan Ova Kapalı Pazar Yeri ve Adatepe Kapalı Pazar Yeri’nin de en kısa zamanda temelini atarak 2018 yılı içinde tamamlayacaklarını açıkladı. Buca’nın çehresini değiştireceğini belirttiği yeni kent merkezi olarak nitelendirilen Buca Çarşı’yı da ağustos ayında açacaklarını belirten Başkan Levent Piriştina, "Yatırım projelerimiz araştırma, projelendirme, yapısal uygunluk derken uzun etaplardan geçiyor, süreler uzayabiliyor. Ama tüm projelerimizi 2019’a girmeden hizmete sunacağız, Bucalılar keyfini çıkartacak" dedi.