Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde kendilerinden dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde incelemeler yapan Başkan Atila, bu kez Yıldırım Beyazıt ve Barbaros mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Bornova Belediyesi, ilçede yaşayanların beklenti ve talep ve sorunlarını ilgili birimlere kolayca ulaştırabilmesi ve çözüm getirilmesi için bütün olanakları kullanıyor. Vatandaşlar 999 19 19 numaralı telefon ile 0 530 214 50 35 numaralı whatsapp şikayet hattından her türlü şikayetlerini iletip kısa sürede yanıt alıyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da sorunlara çözümleri yerinde ve doğru tespitlerle üretmek için mahalle gezilerinde sık sık vatandaşlarla buluşuyor. Her hafta en az iki mahalleyi ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila bu kez, Yıldırım Beyazıt ve Barbaros mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Atila’nın ziyaretlerine CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da eşlik etti.

Muhtarlardan bilgi alıp yeni projelerin talep edildiği bölgeleri ve sorunları yerinde görüp inceleyen Başkan Atila’nın ziyaretine, başkan yardımcıları ve ilgili müdürler de katıldı. Başkan Atila mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlerken Bornova Belediyesi Proje Tanıtım Ekibi de anket yapıp vatandaşların beklentilerini kayda geçirdi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İsmet Katipoğlu ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Ayşe Cankurtaran, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın mahallelerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların da kendileriyle birebir temas kurulmasından oldukça memnun olduğunu söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘İnsanımız hangi hizmeti istiyorsa onu vermek için mücadele ediyoruz. Bu nedenle de Bornovalılarla her fırsatta biraraya gelmeyi, beklentilerini dinlemeyi çok önemsiyoruz. Mahalle ziyaretlerimizi bu anlayışla sürdüreceğiz” dedi. Başkan Olgun Atila, her iki muhtara da üzerinde Mustafa Kemal Atatürk yazılı kahve fincanı hediye etti.