Bornova Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının açılışına özel bir etkinlik düzenleyecek. 22 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Amfitiyatro’da Cevdet İnci Eğitim Vakfı Barış için Müzik Çocuk Orkestrası ve Bornova Belediyesi Cumhuriyet Evi Çocukları konser verecek, ‘Bornova’da Tarihin İzinde’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek

Okulların açılmasıyla birlikte Bornova Belediyesi de öğrencilere yönelik yeni etkinlikler düzenliyor. Bornova Belediyesi okulun ilk haftasını geride bırakacak öğrenciler için dopdolu bir etkinlik hazırladı. 22 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Amfitiyatro’da “Yeni Eğitim Yılına Merhaba Etkinliği” düzenlenecek.

Tüm Bornovalılara açık olacak etkinlikte Barış İçin Müzik Projesi kapsamında Bornova Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış İçin Müzik Vakfı işbirliğinde Naldöken Kültür Merkezi’nde 2015 yılından bu yana müzik eğitimi alan çocuklar sahnede birbirinden güzel eserlere enstrümanlarıyla hayat verecek. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) ana kadro oyuncuları “Bornova’da Tarihin İzinde” isimli çocuk oyununu sahneleyecek. Bornova Belediyesi Cumhuriyet Evi Çocukları’nın müzik dinletisiyle son bulacak gecede her şey çocuklar için olacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında yorucu bir sürece girecek öğrencilerin motivasyonlarını artırmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Tüm Bornovalı öğrencilerimizi ve ailelerini ‘Yeni Eğitim Yılına Merhaba Etkinliği’ne bekliyoruz” dedi.