Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) liseye hazırlık eğitimi alan 8. Sınıf öğrencilerinin velileri için toplantı düzenledi. Toplantıda 700 öğrencinin akademik durumları hakkında velilerine ayrıntılı bilgi verilirken, bu yıl ilk kez uygulanacak liseye giriş sistemiyle ilgili sorular da yanıtlandı.

Bornova Belediyesi BELGEM’de verdiği liseye hazırlık eğitimi verdiği 8. Sınıf öğrencileri için Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde veli toplantısı düzenledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katılarak ailelerle sohbet ettiği toplantıda, BELGEM’de eğitim alan 700 öğrencinin bireysel gelişimleri ve akademik düzeyleri hakkında ailelerine bilgi verildi.

BELGEM öğretmenlerinin öğrenci velilerinin oturdukları masalara giderek birebir yaptığı görüşmelerde, öğrencilerin başarılarını arttırmaları için önerilerde de bulunuldu. Veli toplantısında bu yıl ilk kez uygulanacak liseye giriş sistemiyle ilgili sorular da yanıtlandı. Velilere yeni sistemle ilgili genel bilgilendirme yapılırken, bu konudaki sorular da BELGEM öğretmenleri tarafından yanıtlandı.

Veli toplantısına katılarak bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çocukların eğitimine destek vererek geleceğe en büyük yatırımı yaptıklarını söyledi. Bornova Belediyesi olarak çocuklara sadece derslerinde değil, hobi kursları, bilim eğitimleri gibi pek çok alanda da destek olduklarını hatırlatarak, “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alıp daha iyi koşullara sahip olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.