1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlamaları Bornova Belediyesi’nde Fen İşleri Şantiyesi’nde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Başkan Olgun Atila’nın da katıldığı kutlamada işçi, memur tüm çalışanlar birlikte kahvaltı yaptı, halaylar çekildi. Başkan Atila, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bornova Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’ndeki kahvaltıya işçi, memur tüm çalışanlar katıldı. Çalışanlarla birlikte kahvaltı yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutladı. Sendika temsilcilerinin de katıldığı 1 Mayıs buluşmasında daha sonra hep birlikte halaylar çekildi.

Yeni haftaya böyle birlik ve beraberlik içinde katılmanın büyük bir moral ve mutluluk olduğunu vurgulayan Başkan Atila, “Güzel Bornovamıızın daha iyi bir noktaya gelmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz. Emek verenlerin teri kurumadan hak ettiklerini almaları için de elimizden geleni yapıyoruz ve çalışanlarımızın haklarına öncelik veriyoruz. Biz adalete ve liyakata inanıyoruz. Adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden adaletli bir şekilde hizmeti esas alıyoruz” dedi.

Birlikte güçlüyüz


“Bornova Bizim Evimiz” sözünün artık herkes tarafından benimsendiğini hatırlatan Atila şöyle konuştu: “Çalışanlarımız da bizim için çok değerli. Çalışanlarımız en iyi hizmeti ürettiği sürece çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlayabiliriz. Vatandaşlarımızın taleplerini bu anlayışla en hızlı şekilde çözebiliriz. Biz, çalışanlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz.Tüm çalışanlarımızla birlikte dayanışma içindeyiz. Gerektiğinde birlikte ağıtlar yakıp, gerektiğinde birlikte eğleniyoruz. Zorlukları, birbirimize inanarak, güvenerek aşabiliriz. Bizler birlikte güçlüyüz. Türkiye’nin kuruluş değerlerini, çağdaşlaşma anlayışını ileri taşımak en büyük hedefimiz. Ancak bu şekilde umutlu bir geleceğe ulaşabiliriz. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyorum. Ayrıca
bugün Berat Kandili. Herkesin Berat Kandili’ni de kutluyorum.”