Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede gereksinim duyulan alanlarda bu yıl 8 bin 700 ton asfaltlama işlemi yapacak. Bu kapsamda yıl başından itibaren süren çalışmalarda ilçenin sokaklarına 500 ton asfalt döküldü.

Belediye ekipleri, kış aylarında yıpranan yollarda bakım, onarım, asfaltlama ve yama çalışması yürütüyor. İlçenin dört bir yanında süren çalışmalarda vatandaşlardan gelen talepler de dikkate alınıyor. 2018 yılı için asfalt serim ihalesini yapan Bayraklı Belediyesi bu kapsamda 8 bin 700 ton asfalt kullanarak, yaklaşık 35 bin metrekarelik alanı yenileyecek. Bu yılın ilk ayından itibaren çalışmalarını hızlandıran ekipler, gerek duyulan sokakları asfaltlıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kış aylarında yollar bozuluyor. Belediye ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yerlere uygun günlerde asfaltlama çalışması yaparak, buraları yeniliyor. Görev alanımız içinde bulunan yollardaki sıkıntıları imkanlarımız dahilinde gideriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alıyoruz. Çalışmalarımız sürecek” dedi.