Bayraklı Belediyesi, Doğançay'da inşa edilen ve toplam maliyeti yaklaşık 4 milyon lirayı bulan Veteriner İşleri Müdürlüğü binası ve 4 katlı Fen İşleri şantiyesi ile tamir atölyelerinin açılışını yaptı

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nde inşa edilen ve toplam maliyeti yaklaşık 4 milyon lirayı bulan Veteriner İşleri Müdürlüğü binası ve 4 katlı Fen İşleri şantiyesi ile tamir atölyelerinin açılışını yaptı. Geniş katılımla gerçekleşen görkemli törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı Belediyesi kurulduğu 2009 yılından bu yana yok olan her şeyi var haline getirdi. Artık Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren isim yapmış bir belediye olduk. Daha yapacak çok iş var. Hafta içi kent dışında böyle bir açılış yapmak kolay değil. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

HAYVANLAR DA UNUTULMADI
Doğançay Mahallesi'nde inşa edilen 3 tesisin açılış törenine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte Tepecik Senfoni Orkestrası da konseriyle açılışa renk kattı. Fen işleri şantiye binasının 537 metrekare oturma alanı bulunuyor. Yaklaşık 2 bin 745 metrekare kapalı alana sahip, 4 kattan oluşan binanın bodrum katında kazan ve depolar yer alıyor. Projede, inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri, personel odaları, toplantı salonları bulunuyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü binası ve hayvan rehabilitasyon merkezi projesinde ise idare binası, geçici bakım ve karantina binaları yer alıyor. Merkezde, kedi ve köpekler kimliklendirilecek, kayıt altına alınacak, kısırlaştırılacak ve iyileşme dönemi sonrasında sağlıklarına kavuşan can dostların aşılamaları yapılıp, tekrar yaşam alanlarına bırakılacak. Sokaklarda hastalanan, yaralanan tüm can dostlarımız belediyenin veteriner hekimleri tarafından tedavileri gerçekleştirilecek, gerekirse cerrahi operasyonları yapılarak bu merkezde rehabilite edilecek.