İzmir'in Bayındır ilçesinde bu yıl 22'ncisi düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali sona erdi. Festivale çok sayıda kişi, ilgi gösterdi.

Türkiye'nin çiçek ihtiyacının önemli bir bölümünün karşılandığı İzmir'in Bayındır ilçesinde, Büyükşehir ve Bayındır Belediyesi'nin iş birliğinde 3- 5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 22'nci Uluslararası Çiçek Festivali'ne ilgi büyük oldu. Türkiye'nin en büyük açık hava festivallerinden biri olan Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali'ndeki rengarenk çiçekler görsel şölen sundu. Canlı müzik, performans gösterileri ve konuk ülkelerin katılımlarıyla gerçekleşen festivalde ünlü sanatçılar Zara ve Ziynet Sali de sahne aldı. Yağmurlu havaya rağmen festivalin son gününde de ilgi yoğun oldu. Festival alanını dolduran ziyaretçiler etkinliklerle dopdolu bir gün geçirdi. Şehir Stadyumu'nda düzenlenen günün son etkinliğinde Mustafa Özbağ Hoca ile 'Sema Zikr-i Şerifi' ramazan ayı öncesi manevi bir hava yaşattı.

Son olarak sahneye çıkan Bayındır Belediye Başkanı AKP'li Uğur Demirezen, "Sizlerle birlikte bu yıl 22'ncisini düzenlediğimiz festivalin sonuna geldik. Varlığınızla festivale renk kattınız. Hep beraber önümüzdeki yıl, daha iyisini ve güzelini düzenleyeceğiz" dedi.