Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan Bayramı dolayısıyla kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Tosun, bayram ve tatil demeden yoğun bir şekilde vatandaşlara hizmet üretmek için çalıştıklarını söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gökçeören, Emre, Ayvatlar, Saraçlar, Ayazören ve İncesu mahallelerine bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Tosun’a ziyaretlerde Kula Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Macun eşlik etti. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan Başkan Tosun, Ramazan Bayramı’nda da merkezden uzak mahallelerde hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de halkın taleplerini dinledi. Vatandaşlar, hizmetlerden memnun olduğunu belirterek bayramda yanlarında olduğu için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti. Başkan Tosun, ziyaret ettiği mahallelerde çocuklara top hediye etti.

“Bizim için Bayram, Halkımızın Memnuniyetidir”


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, tatil ve bayram gözetmeksizin her fırsatta vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızın yanında geçirmek istedik. 60 mahallemizin hepsiyle bir araya gelemesek de bayramın ikinci gününde Gökçeören, Emre, Ayvatlar, Saraçlar, Ayazören ve İncesu mahallelerimizin sakinleri ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık ve onların istek ve şikayetlerini dinledik. Çoğu mahallemiz, yaptığımız altyapı ve üstyapı yatırımları ile artık şehir merkezinden farksız. Bizim için bayram, vatandaşımızın yüzündeki memnuniyettir. İnşallah tüm mahallelerimizde daha güzel işler başaracağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bir kez daha bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.