Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte Seferihisar’da dün başlayan CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı’nı ziyaret etti. Türkiye nüfusunun yüzde 30’un üzerinde gençlerden oluştuğuna dikkat çeken Başkan İduğ, 'Artık gençlerin sorumluluk alma zamanı. Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte gençlere gerçekten ihtiyacımız var' dedi.  Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ile birlikte, CHP Gençlik Kolları tarafından Seferihisar’da düzenlenen Emek, Gelecek ve Zafer Kampı’nı ziyaret etti.

Gençler daha fazla sorumluluk almalı

Gençlerin siyasette daha etkili olması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 'Türkiye yüzde 30’un üzerinde genç bir nüfusa sahip. Artık gençlerin sorumluluk olma zamanı. Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte gençlere gerçekten ihtiyacımız var.  Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı da çok genç. Onların bizlere kattığı ivmeyi gençlerimizle birlikte devam ettirmek istiyoruz.' dedi.

Böylesi buluşmalar devam etmeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise böylesi buluşmaların devam etmesi gerektiğini belirterek, 'Genç arkadaşlarımızın siyasete ilgi duyuyor olması çok güzel bir şey. Siyasetin içinde olmaları önemli bir şey. Cumhuriyet Halk Partili olmaları ise çok çok daha güzel bir şey. Daha fazla gencin CHP içinde bir araya gelmesini, örgütlenmesini, Cumhuriyetin temel değerlerine ve sosyal demokrasiye sahip çıkmalarını bekliyoruz' diye konuştu.

3 Ağustos’ta sona erecek

30 Temmuz’da başlayan Kamp, 3 Ağustos’ta sona erecek. 9 konferans, eş zamanlı ve tematik 4 atölye çalışmasının gerçekleşeceği Emek, Gelecek ve Zafer Kampı’nda dört ana tema çevresinde panel ve forumlar da düzenlenecek. Kampa, Oğuz Kaan Salıcı’nın yanısıra diğer Genel Başkan Yardımcıları Özgür Özel, Veli Ağbaba, Fethi Açıkel, Onursal Adıgüzel ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmacı olarak konuk katılacak. Yerel yönetim oturumlarında ise Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de gençlerle bir araya gelerek.Toplantıların çıktıları bir politika notu ve rapor haline getirilecek.