Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, daha önce CHP Parti Meclisi Üyeliği ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İrfan Önal ile Gökçe Pişkin’in nikahını kıydı. İzmir Arena’daki kıyılan nikaha CHP’li vekiller adeta çıkarma yaptı. Başkan İduğ, nikahı kıymadan önce Önal’dan sigarayı bırakma sözü aldı.

Bayraklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi İrfan Önal ile Gökçe Pişkin’in İzmir Arena’daki nikah törenine CHP İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Mahir Polat, Ednan Arslan, Bedri Serter, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Turan Aydoğan, CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yanısıra İzmir siyasetinin tanınmış isimleri de katıldı.

Çiftin nikahını Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ kıyarken, şahitlikleri de CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Reşat İlişer ve Çisem Ciğer yaptı.

Çiftin nikahını kıyarak bir ömür boyu mutluluklar dileyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, imzalardan önce İrfan Önal’dan sigarayı bırakma sözü aldı.

Fotoğrafaltı: Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, daha önce CHP Parti Meclisi Üyeliği ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İrfan Önal ile Gökçe Pişkin’in nikahını kıydı.