7/24 hizmet veren (0 232) 999 19 19 numaralı çağrı merkezine gelen aramaları yanıtlayan Başkan İduğ, belediyenin her biriminde kurumsal bir dil kullanılması gerektiğini söyledi.

Kimi vatandaşların sorularına bilgisi dahilinde doğrudan cevap veren İduğ, kendisini tanıttığı bir vatandaşa; “Belediye başkanı olmak herşeyi bilmeyi değil, bilenlerle çalışmayı gerektirir. Ben bu vizyonla çalışıyorum” diyerek ilgili birime yönlendirdi. Başkan İduğ, yüzyüze görüşme talebinde bulunan bir vatandaşı da randevu alması için Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağladı.

Vatandaşlarla ileşitim kurarken belediyenin her biriminde kurumsal bir dil kullanması gerektiğini belirten Başkan Mustafa İduğ, çağrı Merkezi çalışanlarına nasihatlerde bulundu. İduğ, “Vatandaşlarımız belediye ile ilgili bir talebi, sorunu ya da sorusu olduğunda ilk olarak çağrı merkezini arıyor. Sizler çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bornova Belediyesi’ni temsil ediyor, vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyorsunuz.” dedi.

Bornova Belediyesi (0 232) 999 19 19 numaralı çağrı merkezininin yanısıra, 0535 214 50 35 numaralı whatsApp hattı ile tüm sosyal medya platformlarından vatandaşların talep ve şikayetlerini alıyor, cevap veriyor, ilgili birimlere yönlendiriyor.