Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı mesajında, “siz değerli gençlerimizle birlikte tüm ümidim gençliktedir diyen Ulu Önderimiz Atatürk’ün emaneti, cumhuriyetimize ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru durmadan yürüyecek, onu sonsuza dek yaşatacağız” diyerek gençlere inancının ve güveninin tam olduğunu vurguladı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 19 Mayıs’a özel mesajı ile gençlere seslendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Batur, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözlerini hatırlatarak, Atatürk’ün gençlere olan güvenini bir kez daha vurguladı. Hem Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün hem de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü olan 19 Mayıs’ın gençlere armağan edilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Batur, mesajında şu sözlere yer verdi:

Büyük önderimiz Gazi Mustafa KemalA tatürk’ün Aamsun’dan yola çıkarak milli mücadele’mizi başlattığı bağımsızlığa, Cumhuriyet’e giden yol için ilk adımın atıldığı gündür bugün.

 Bugün, Türk Milleti’nin küllerinden doğduğu, Atatürk’ün de doğum günüm dediği tarihtir.

Siz değerli gençlerimizle birlikte tüm ümidim gençliktedir diyen ulu önderimizAatatürk’ün emaneti, cumhuriyetimize ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru durmadan yürüyecek,

Onu sonsuza dek yaşatacağiz.

Bu onurlu görev hepimizin.

 Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla aniyorum.

 Bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan siz gençlerimiz sizler bizim, sizler bu güzel ülkenin umutlarısınız. Sizlerin bayramı, atamızın doğum günü kutlu olsun...

İyi ki önderimiz oldun, iyi ki doğdun atam...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”