Başkan Atila, mahalle gezilerine Kavaklıdere ve Naldöken ile devam etti.

Her hafta alan çalışmaları ile vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek proje ve hizmetler üreten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ziyaretlerine Kavaklıdere Mahallesi ve Naldöken Mahallesi ile devam etti. Muhtarlarla görüşen Başkan Atila, mahallede yaşayanlarla da biraraya geldi. Kavaklıdere Mahallesin de yaşayan vatandaşlarla özellikle mahallelerinin adının değişmesi konusunda görüşlerini alan Atila, yeni ismin ‘Belkahve Kavaklıdere’ olması konusunda anket çalışması yaptıklarını belirtti.

Ortak Akıl ilkesi ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. İlçede bulunan mahalleleri dolaşarak yaşayanların sorun ve isteklerini dinliyor. Son olarak Kavaklıdere Mahallesi ve Naldöken Mahallesini ziyaret eden Başkan Olgun Atila, muhtarlarla görüşerek mahalleleri hakkında bilgi aldı. Sokakları dolaşarak vatandaşların beklentilerini dinledi.

Kavaklıdere Mahallesi’nde bulunan Saliha Hüseyin Özyavuz Ortaokulu’nu da ziyaret eden Başkan Atila, mahallede yaşayanlarla “Kavaklıdere” adının “Belkahve Kavaklıdere” olması konusunda görüşlerini aldı. Yapılan anket çalışması sonunda çoğunluğun isteğinin yerine getirileceğini belirtti. Mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Ömer Kaça. “Başkanımız mahallemize gelerek vatandaşlarımızı dinledi. Kavaklıdere halkı adına kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Atila ile birlikte mahalleyi dolaşan Naldöken Mahalle Muhtarı Mustafa Özgen ise “Burada yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızla görüştük. Sorunlarımızı ve beklentilerimizi de Başkanımıza ilettik. Mahallemize yaptığı ziyaret için kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.