Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi Dost Market’ten yararlanan aileler ‘Dost Market Buluşmaları’ adı altında biraraya gelmeye devam ediyor. Dost Market’in Doğanlar Şubesi’nden yararlanan vatandaşlar, Işıkkent Düğün Salonu’nda buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da vatandaşlarla birlikte oldu. Dost Market aracılığı ile yaklaşık 6 bin aileye ulaştıklarını hatırlatan Başkan Atila, “Bu desteğimizi hiç kimseyi ayırt etmeden yapıyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projesi Dost Market’in 1.662 aileye hizmet veren Doğanlar Şubesi’nden yararlanan; Mevlana, Doğanlar, Yeşilçam, Gürpınar, Işıklar, Kavaklıdere, Kemalpaşa, Ümit, Naldöken ve Yunus Emre Mahallesi sakinleri Işıkkent Düğün Salonu’nda organizasyonda bir araya geldi.

Her geçen gün daha çok aileye hizmet verirken, raflarında gıdadan giyime, temizlikten kırtasiye malzemelerine her türlü ürünün bulunduğu Dost Market’te verilen hizmetin geliştirilmesi ve beklentilerin karşılanması için düzenlenen toplantı yoğun ilgi gördü ve samimi görüntülere sahne oldu.

Dostluk ve kardeşliklerin pekiştiği buluşmaya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı. Başkan Atila, Bornova Merkez, Altındağ, Çamdibi ve Doğanlar olmak üzere dört şubesi bulunan Dost Market aracılığı ile yaklaşık 6 bin aile ve toplamda 25 bin ihtiyaç sahibine ulaştıklarını hatırlatarak, “Bu desteğimizi hiç kimseyi ayırt etmeden yapıyoruz. Dost Market’ten yararlanacak aileleri yapılan detaylı incelemeler ve belediye meclisindeki tüm partilerden üyelerin bulunduğu komisyonun onayıyla belirliyoruz. Bornova Bizim Evimiz ve sizler evimizin en değerli üyeleri, başamızın tacısınız. Sizlere hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum” diye konuştu.