Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 3. Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu. Görüş, öneri ve istekleri dinleyen Başkan Olgun Atila, “Bornova Belediyesi olarak her türlü sorununuzun çözümü için bugüne kadar üzerimize düşen herşeyi yaptık. Bundan sonra yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez de “Her zaman yanımızda” dediği Başkan Olgun Atila’ya yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 3. Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu. Bornova Oto Tamircileri ve Sanatkarları Odası Başkanı Bülent İşçi’nin de katıldığı buluşmada Başkan Atila, “Güne sizlerle başlamak çok güzel. Böylesi birliktelikler kentimize hizmet etme yolunda moral veriyor” dedi.

Görüş, öneri ve istekleri dinleyen Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak her türlü sorununuzun çözümü için bugüne kadar üzerimize düşen herşeyi yaptık. Bundan sonra yapmaya da devam edeceğiz ama önce sitenize sizler sahip çıkacaksınız” diye konuştu. 3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez de“Her zaman yanımızda” dediği Başkan Olgun Atila’ya yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti.