Sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilçede bulunan 45 mahalleyi tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Onların beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan Atila, Altındağ Bölgesi’nde bulunan Tuna ve Karacaoğlan Mahallelerini ziyaret etti. Muhtarlarla birlikte yerinde incelemeler yapan Atila, vatandaşları da dinledi.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ve sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde görüp vatandaşların istek ve şikayetlerini birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Atila, Altındağ’da bulunan Tuna ve Karacaoğlan Mahallesi’ni ziyaret etti. Tuna Mahalle Muhtarı Orhan Tahirler ve Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sönmez Eliş’ten bilgi aldı. Kahvehaneler ve sokaklarda mahallelilerle görüşerek sohbet eden Başkan Atila, esnafları da ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Bornova Belediyesi’nin Proje – Tanıtım ekibi de Başkan Atila ile birlikte alandaydı. Vatandaşlara beklentileri konusunda anket yapıldı. Gelen isteklerde tek tek not edildi.
Başkan Olgun Atila’nın mahallerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna Mahalle Muhtarı Orhan Tahirler, “Mahallemize yapılan hizmetler için çok teşekkür ederiz” dedi. Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sönmez Eliş’te Başkan Atila’ya teşekkür ederek, belediyeden istedikleri şeylerin en kısa zamanda yapıldığını ifade etti.

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘Ortak akıl ilkemizle vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak hareket ediyoruz. Bu nedenle de alanlara inerek Bornovalılarla biraraya gelmeye çalışıyoruz” dedi.