KADEM, İzmir'de Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi KADEM, İzmir'de Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi

2023-2024 eğitim yılında ilk ders zilinin çalmasına sayılı günler kaldı. Eşit ve Kaliteli Eğitim sloganıyla yıllardır eğitim kurumlarına ve öğrencilere desteğini esirgemeyen Balçova Belediyesi, bu eğitim yılı içinde hazırlıklara devam ediyor. İlçedeki ilk ve orta öğretim kurumlarının çevre ve bahçe temizliğini tamamlayan Balçova Belediyesi bu çerçevede okul müdürlüklerinden ve okul aile birliklerinden gelen talepleri de değerlendiriyor. Ayrıca ekonomik zorluklar ve artan enflasyon nedeniyle de çocuklarının okul masraflarını karşılamakta güçlük çeken ailelere destek olunuyor.

Eğitime verdikleri desteğin ülkenin geleceği ile ilgili olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Çocuklarımıza eşit eğitim vermezsek zenginin çocuğu zengin, fakirin çocuğu fakir olur. Biz ülkemizin geleceğinin güzel olması için başarılı çocuklar yetişmesini istiyoruz. Bunun için de çocuklarımıza eşit ve kaliteli bir eğitim vermemiz gerekiyor. Biz Balçova Belediyesi olarak yıllardır bu inançla hizmet ediyoruz. Başta okullarımızın bakım, onarım ve temizliği sonra da ailelerimize maddi destek olmak üzere tüm gücümüzü seferber ediyoruz” diye konuştu.  

Kaynak: HABER MERKEZİ