Merhabalar. Bugünden itibaren sizlere günlük burç yorumlarını paylaşacağım. Gökyüzü rehberiniz olsun. Sevgilerimle

Koç Burcu

Bugün duygularınızı ve hissettiklerinizi doğru aktarmanız çok önemli. İş hayatında yada ilişkinizde bazı iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz.Ayrıca içinize kapanık davranışlar sergilemezseniz oldukça etkileyici olabileceğiniz bir gün sizleri bekler.

Boğa Burcu

Bugünün en şanslıları sizsiniz. İş, aşk ve sosyal hayatınızda her şey harika görünüyor. Dostlarınızdan güzel destekler alıyorsunuz ve kariyerinizi ilgili hoş bir gelişmeye vesile oluyorlar. Tek dikkat etmeniz gereken nokta sağlığınız. Soğuk algınlığına dikkat!

İkizler Burcu

Güzel bir gün sizi bekliyor. Bol aktiviteli ve sosyal ortamlarda bulanacağınız bir gün. Sevdiklerinize yardım edeceksiniz ancak çevrenizden de çok çabuk etkileneceksiniz. Uzun bir süreden sonra bu keyifli günü başkalarının dediklerine bakıp ziyan etmeyin.

Yengeç Burcu

Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve bu enerjinizi iyi yönetmeniz gerekiyor. Aşırı önsezi ve duygularınızla atacağınız adımlar, sizi kötü bir sürecin içine sürükleyebilir. Yeni bir aşk mı bekliyorsunuz? Belki karşınızdadır ne dersiniz.

Aslan Burcu

İş yaşantınızda oldukça yoğun olduğunuz ve hırslarınızı net bir şekilde ortaya koyduğunuz yad karşı tarafa hissettirdiğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle kariyer hayatınızda destekler alacaksınız ve yöneticilerle ilişkileriniz gündeminiz olacak. Düşüncelerinizi savunurken ani yükselmelere karşı lütfen dikkat edin.

Başak Burcu

Özgür olma isteği bugün temel hissiyatınız. Özellikle ikili ilişkilerde bu noktada anlaşılmak isteyeceksiniz ancak bu pek mümkün değil. Bu enerjiyi özellikle kariyer hayatınız açısından değerlendirip, özgün fikirler ortaya koyabilirsiniz.

Terazi Burcu

Anı yaşamak ve geleceğe dair planlar yapmamak sizin için anahtar olacak. Duygusal hayatınızda önceliğiniz partneriniz ve bu durum karşı tarafı oldukça memnun hissettiriyor.

Akrep Burcu

Sosyal çevrenizde ve kariyer hayatınızda oldukça başarılı, takdir göreceğiniz bir gün sizi bekliyor. Ancak bilinçaltı korku ve öfkeleri de ortaya çıkıyor. Lütfen bilinçaltınızın sizi yönetmesine böylesine güzel bir günde izin vermeyin.

Yay Burcu

iş temponuz artıyor ve hırsınızla göz dolduruyorsunuz. Ancak hırsı başka hayat alanlarınıza da taşımamakta ve abartmamakta fayda var. Özellikle aile ilişkilerinin gündemde olduğu bir gün ve sevdiklerinizden çok güzel destekler var.

Oğlak Burcu

Büyük resme bakmanız gereken, detaylarda boğulmamanız gereken bir gün. Artık para konuları ile ilgili güzel atılımlar yapıyorsunuz ama lütfen ön çalışmasını yapmadan ilerlemeyin. Aşk konularında bazı kırgınlıklarınız olabilir.

Kova Burcu

Bugün yaratıcı ve farklı olan özelliklerinizi gösterme ve kullanma zamanı. Özellikle iş hayatınızda çok işinize yarayacak. Aşk bekleyenler; belkide yeni aşk ilişkiniz yanıbaşınızda, eski bir arkadaşlıktadır ne dersiniz?!

Balık Burcu

Özellikle duygusal açıdan geçmişe bir perde çekme zamanı geldi. Sezgisel hareket etmelisiniz. Kariyerle ilgili süpriz gelişmeler yaşanabilir yada çalışmalarınızla göz doldurabilirsiniz.

İletişim:

Instagram: astrolog.ozlemmutlu
Mail adresi: [email protected]