Karşıyaka Tay Park Kedi Bakımevi’nde tedavi gören kediler kışın hiç üşümeyecek. HAYTAP HEAT in işbirliği ile bakımevine altı adet ısıtıcı yerleştirildi.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve hayvan dostu ısıtma markası HEAT in işbirliği ile Karşıyaka Belediyesi Tay Park Kedi Bakımevi’ne altı adet ısıtıcı yerleştirildi. Sponsorların desteği sayesinde canların yaşam koşullarının iyileştirilebildiğini kaydeden HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, “Sponsorlarımız ile kurumsal çalışmalarımız devam ediyor.

Haytap- HEAT in işbirliği sayesinde geçen hafta gidip araştırma yaptığımız Tay Park’a altı ısıtıcı kondu. Böylece artık kedilerimiz üşümeyecek” dedi. HAYTAP Temsilcisi Meral Örüç de şunları kaydetti: “Karşıyaka Belediyesi Veteriner Müdürlüğü Tay Park RM’ye, HEAT in & HAYTAP işbirliği ile canlarımız, küçük kalplerimiz üşümesin diye 6 adet ısıtıcı taktık. HEAT in aslında kurumun sokaktan sahiplendiği kediciğin ismi imiş. Ondan esinlenerek marka ismi olmuş. HEAT in’den aldığınız her üründe yaralı bir canın tedavisini üstlenmiş oluyorsunuz... Hem de cihazın hiç mi hiç sesi yok. Çok teşekkür ediyoruz.”