Bu yıl kapılarını 86. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alan Karabağlar Belediyesi standı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Karabağlar'ın geleceğini yansıtan çizgilerle dizayn edilen stantta, Karabağlar Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veriliyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan stantta, Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA) da fuar süresince çalışmalarını burada sürdürmeye devam edecek. “Kente Tasarımla Müdahale Et” atölye çalışmaları kapsamında çocukların hayalleriyle yapmış oldukları 3 boyutlu görseller herkesin beğenisini kazandı. Ayrıca atölye çalışmalarına katılan tüm çocuklara zekâ oyunları hediye edildi.

Belediyeye duydukları güveni dile getirdiler

Karabağlar Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlar, projelerin yer aldığı yayınları da yakından takip ederek bilgi sahibi oldular. Dilek veya şikâyetleri stanttaki görevli personele aktaran vatandaşlar daha iyi bir Karabağlar için çalışmalara katkıda bulunurken, birçok vatandaş ise belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek duydukları güveni dile getirip, hizmetleri için başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ettiler.