http://ajans.dha.com.tr/images/videos/2017_02/2017_02_03/1443056/rize_ozel_dogum_yapmis_keciyi_sirtina_alan_hamdu_sena_ya_dha_ekibi_ulasti_2_son.mp4

Rize'de, yeni doğum yapmış keçiyi sırtına alan, yavrusunu da çoban köpeğinin sırtına bağladığı okul çantasına koyan karla kaplı dik yolda evine ulaşmaya çalışırken çekilen fotoğrafı ile bir anda gündeme gelen 11 yaşındaki Hamdu Sena Bilgin'e İkizdere İlçesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki Yağcılar Köyü'nde hikayesini anlattu.

İlköğretim okulu 5. Sınıf öğrencisi olan Bilgin, çiftçilik yaparak geçimlerini sağladıklarını belirterek, "Kardeşim ile ben keçileri otlatmak için dışarıya çıkarttık. Hava çok soğuktu. Kar yağmaya başladı. Keçileri eve getirirken bir keçinin doğum yaptığını gördük. Diğer keçilere eve ulaştırdık. Evden okul çantamı alıp doğum yapan keçinin yanına geri döndüm. Yavruyu bir çantaya koyup köpeğim Tomi’nin sırtına koydum. Diğer çantaya da anneyi koyup sırtıma aldım. Abim bu anı ölümsüzleştirmek için bize fotoğraf çekti. Çok mutluyum. Sosyal medyada ki arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Köpeğim Tomi’yi ve hayvanları çok seviyorum. Sizde sevin" dedi.