Kentteki gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkı koymak amacıyla Sosyal Medya Yönetimi, Pratik İngilizce ve Fotoğrafçılık eğitimleri verilecek.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) kentteki gazetecilerin mesleki gelişimine katkı koymak amacıyla üç farklı alanda eğitim programlarına başlıyor. Eğitim programları; Sosyal Medya Yönetimi, Pratik İngilizce ve Fotoğrafçılık alanlarında düzenlenecek. 3 Kasım'da başlayacak eğitimler, 2 ve 3 aylık periyotlarda gerçekleştirilecek. Sosyal Medya Yönetimi ve Pratik İngilizce eğitimleri, cemiyet üyelerine ve genç gazetecileri de kucaklamak amacıyla kurulan İGC Meslek Platformu üyelerine açık olacak. Fotoğrafçılık derslerinden ise İGC üyelerinin aileleri de yararlanabilecek.

SEMBOLİK ÜCRETLER

Eğitim programlarına katılmak isteyen gazeteciler İGC merkezine başvurarak isimlerini yazdırabilecek. Sosyal Medya Yönetimi eğitimleri 2 ay süreyle salı günleri gerçekleştirilecek. Bu eğitimin ücreti aylık 50 TL olarak belirlendi. Fotoğrafçılık eğitimleri ise 3 ay boyunca cuma günleri verilecek. Ücret ise aylık 75 TL olacak. İngilizce eğitimleri de iki ayrı seviyede haftada 1 gün olmak üzere pazartesi ve çarşamba günleri gerçekleştirilecek. İngilizce eğitiminin ücreti aylık 80 TL. Eğitim programları, en az 10 kişilik başvuru olması halinde açılabilecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi 0232 463 32 15 numaralı telefonlardan alınabilecek. Emre DÖKER