İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dikmen ve Yönetim Kurulu, Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Baysal ve Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Demir'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi

igc-manset-AA-ziyaret1İZMİR Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal ve Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İGC Başkanı Misket Dikmen, kurumlar arası ilişkileri güçlendirmeye önem verdiklerini bu nedenle göreve yeni başlayan kurum yöneticilerini ziyaret ettiklerini söyledi. İzmir'in keyifli bir kent olduğunu, habercilik anlamında zenginlikler barındırdığını da kaydeden Dikmen, diğer kentlerden gelen gazetecilerin İzmir'e kolay uyum sağlayabildiklerini söyledi. Dikmen, İzmir Gazeteciler Cemiyeti olarak kendilerini çatı örgüt olarak gördüklerini, gazetecilerin yaşadığı sorunlarda her zaman yanlarında olduklarını da kaydetti.
AA Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal da, ziyaretlerinden ötürü İGC Başkanı Dikmen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

122 YILLIK ÇINAR
İGC Başkanı Misket Dikmen, Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Genel Sekreter Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Gappi ve İsmail Ragıp Geçmen ile birlikte Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Ercan Demir'i ve gazete çalışanlarını ziyaret etti.
Yeni Asır'ın kentin köklü bir yayın organı olduğunu belirten İGC Başkanı Dikmen, “Yeni görevinize ve kentimize hoşgeldiniz demek istedik. Burası kurulduğu günden bu yana İzmirli gazeteciler için okul oldu. Bu kentteki bir çok gazetecinin yolu Yeni Asır'dan geçmiştir. 122 yıllık bu çınarı daha iyi yerlere taşıyacağınızı umut ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir de, gazetenin Ege'nin 122 yıllık çınarı olduğunu, bu gazeteyi daha iyi yerlere getirmek için göreve geldiğini söyledi. Demir şöyle konuştu:
“Biz bu çınarın neresine bir tuğla, bir taş koyabiliriz onun için çalışacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İzmir'in iş dünyasının yerel medyaya destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Basın sektörü hızla erozyona uğruyor. Gazetecilikten anlayan patronların bu sektöre girmesi gerekiyor. Sermaye bu sektör için çok önemli. İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte gazetecilerin daha iyi koşullara kavuşması, mesleğin layık olduğu noktaya ulaşması için mücadele edeceğiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.