Önce Kuşadası sonra Dalaman ve son olarak Zeytinli… Ege, festivallerle çok renkli… Milyonfest Dalaman, bu yıl ilk kez 02-05 Ağustos tarihlerinde 4 gün boyunca, gözde tatil ve turizm yöresinde gerçekleşecek.

Milyon Yapım'ın “Milyonfest”markasıyla ilk franchise festivali olan Milyonfest Dalaman, bu yıl ilk kez 2-3-4-5 Ağustos tarihlerinde 4 gün boyunca ülkemizin en gözde tatil ve turizm yörelerinden biri olan Dalaman Kayacık Sahili’nde gerçekleşecek. Havalimanına ve çevre şehirlerdeki tatil yörelerine olan yakınlığından dolayı stratejik olarak eşsiz bir bölge olan Dalaman'da ilk kez gerçekleşecek olan 4 günlük festival, Milyon Yapım'ın ilk franchise festivali olarak da ayrı bir öneme sahip. Arse Gayrimenkul & Elif Çokgezen tarafından Dalaman Belediyesi katkılarıyla Milyon Yapım danışmanlığında gerçekleşecek festival,katılımcılarına 4 gün boyunca müzik,eğlence ve rock tatili vaad ediyor. Festivalin merakla beklenen programı şöyle:
2 Ağustos Perşembe / Ücretsiz Açılış Partisi
Hey Dougles / Yeni Türkü / Umut Kuzey

3 Ağustos Cuma
Athena / Manga / Ceza / Adamlar / Gündoğarken / Melek Mosso / Gülçin Ergül

4 Ağustos Cumartesi
MFÖ / Hayko Cepkin / Cem Adrıan / Pamela / Kurtalan Ekspres / Can Gox / What Da Funk

5 Ağustos Pazar
Mor ve Ötesi / Selda Bağcan & Boom Pam / Mabel Matiz / Ezhel / Fatma Turgut / Pera / Sattas

Zeytinli Rock Festivali


Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, 29-30-31 Ağustos - 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili'nde...



Balıkesir’de Motosiklet Festivali
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü’nün 2010 yılında başlattığı Balıkesir Motosiklet Festivali her yıl binlerce motosiklet tutkununu Balıkesir’de buluşturuyor. Her yıl Balıkesir’in farklı ilçesinde gerçekleştirilen Balıkesir Motosiklet Festivali bu yıl Cunda Adası’nda düzenlenecek. “Suç ortağımız olur musunuz?” temasıyla düzenlenecek olan Balıkesir Motosiklet Festivali 2 – 5 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Urla Bağbozumu Şenliği

Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Kaymakamlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Urla Şubesi’nin katkılarıyla düzenlenen Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri bu yıl yine Ağustos ayında düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 14 Ağustos’ta düzenlenen Urla Bağbozumu Şenliği’nin yine 14 Ağustos’ta düzenlenmesi bekleniyor. Kesin tarih açıklandığında sitemizden duyuracağız.