Su altı dünyasının renkli yaşamına yolculuk yapmak isteyen herkes saat 10.00 ile 22.00 arası Funtastic Akvaryum’a bekleniyor.

Tankar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ege’nin en büyük Outlet’i Westpark Outlet bünyesinde bulunan İzmir’in ilk ve tek şehir akvaryumu Funtastic Akvaryum, yüzlerce su altı canlısı, tematik bölümleri ve yerden başlayan özel tünel akvaryumu ile pandemi sonrası yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Yaklaşık 2 bin 500 metrekare kapalı alan içerisinde, 2 milyon litreden fazla su kapasitesi ve 230 metrelik yürüyüş yolu bulunan Funtastic Akvaryum İzmir’de, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle her gün 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Kovid 19’a karşı alınan sıkı önlemlerle ziyaretçilerin sağlığını koruyarak kapılarını yeniden açan Funtastic Aquarium İzmir, köpek balıkları, vatozlar, tropik su altı canlıları, soğuk denizlere özgü türler, Ege ve Akdeniz canlıları ile su altı dünyasının hayranlık uyandıran pek çok özel canlısı, 70’ten fazla tematik akvaryum ve teraryum içerisinde yüzlerce canlıyı, meraklılarıyla buluşturacak.

Akvaryumda uygulanan planlı etkinlikler;

Köpek balığı besleme Salı, Perşembe, Cumartesi Saat: 16:00

Vatoz besleme Pazartesi, Çarşamba, Cuma Saat: 16:00

Genel canlı besleme Pazartesi hariç tesisin açık olduğu her gün Saat: 14:00