Duygularınızı ve enerjinizi dansla yansıtacağınız Ege Perla Dans Geceleri başlıyor. Açıldığı ilk günden beri müzik, dans ve eğlence tutkunlarının buluşma noktası olan Ege Perla her ay farklı konseptlerde düzenleyeceği Dans Geceleriyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

İlk dans gecesine 17 Temmuz Salı akşamı Latin Danslarıyla başlayacak olan Ege Perla’nın sürprizleri bununla sınırlı kalmıyor. Dünya Salsa 4.sü çiftimiz Melisa& Cem’in canlı performanslarını izleme ve onlarla birlikte dans etme fırsatını da kaçırmayın.

İzmir’in sahip olduğu kendine özgü enerjik, neşe dolu ruha eşlik eden ve her geçen gün bu enerjiyi yukarı taşıyan Ege Perla’da hayat çok renkli. Latin müziklerinin coşkusu ve ritmik dünyasıyla eğlenceli bir akşam geçireceğiniz Ege Perla Dans Geceleri hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap ediyor.

Yaptığı her organizasyona kattığı farklılıklarla dikkatleri üzerine çeken Ege Perla’da Geleneksel Latin Danslarından olan salsa, mambo, cha cha, rumba free ve lambada ile çok eğleneceksiniz. Bu renkli dansları öğrenmek isteyenler, kendini geliştirmek isteyenler veya tadını çıkararak dans etmek isteyenler işinin uzmanı isimlerle buluşuyor. Dünya Salsa 4.sü Melisa ve Cem’in yanı sıra Türkiye Salsa 1.si Metehan ve Tuğba da hem şovlarını sergilemek hem de dans tutkunlarıyla birlikte dans etmek üzere Ege Perla’ya geliyor.

Kesintisiz müzik ve dansın buluştuğu gecede katılımcılar eğlenceli ve ritmik bir deneyim yaşayacak. Eda Söz Academy’nin organizatörlüğünde hazırlanan gecenin DJ’leri ise Can Yarguz ve Ümit Yumlu’dan başkası değil.

Dans etmeyi bilenlerin pistteki yerlerini alacağı, öğrenmek isteyen misafirlerin ise profesyonellerle iletişime geçip bir sonraki Ege Perla Dans Gecesi etkinliğinde gönüllerince dans etme fırsatı bulacağı bu özel geceyi kaçırmayın.

Bırakın dans ve müzik size eşlik etsin. 17 Temmuz Salı akşamı saat 21:00- 00:00 saatleri arasında bekliyoruz.

Program:
21:00 Açılış

21:30 Türkiye Salsa Ligi A Klasman Sporcuları- Deren& Murat

21:45 DJ müzik

22:00 Türkiye Salsa Yarışması 1.leri- Tuğba & Metehan

22:20 DJ müzik

23:00 Dünya 4.leri Melisa ve Cem