BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı Deliha 2 filmi, tam kadro ekibi ile Optimum’da ziyaretçilerle buluşacak. Büyük ilgi gören ilk film sonrası merakla beklenen Deliha 2 yine sinemaseverleri kahkahaya boğacak. 13 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’ da seyirci ile buluşacak olan film ekibi,  saat 16.30 ‘da ise filmlerini Cinemaximum salonlarında İzmirliler ile birlikte izleyecek.

Deliha 2 bol kahkaha vaat ediyor


Sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören Deliha 2 filmi, izleyenlere yine bol kahkaha vadediyor. Dev Ajans organizasyonu ile Optimum’ da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, İzmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’ nin üstlendiği filmin kadrosunda Gupse Özay’a, Aksel Bonfil, Eda Ece, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü ve Mert Öner eşlik ediyor.

Filmin Konusu:


Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli başına yeni dertler açıyor. İlk filminde aşkın peşinden koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha’nın şansı sonunda döner ve şık bir restoranda iş bulur. Artık Zeliha’da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır? Filmin senaristliğini yapan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturuyor.