Bornova’da hobi ve beceri kursları 12 ay boyunca devam ediyor.Kış dönemi kurslarına kayıtlar başladı.

Bornova Belediyesi'nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda kış dönemi kayıtları başladı. Yeni kurs dönemi kayıtlar, 30 Eylül’e kadar devam edecek
Vatandaşların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmeleri için açtığı hobi ve beceri edindirme kurslarıyla binlerce kişiye müzikten resime, takı tasarımdan halk oyunlarına pek çok dalda eğitim veren Bornova Belediyesi, 5 ayrı merkezde, 18 dalda vereceği kış dönemi kursları için hazırlıklarını tamamladı.
9 Ekim 2017 tarihinde başlayıp, Haziran 2018’a kadar devam edecek kurslar, Kazım Dirik Mahallesi’ndeki Kurs Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ile Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri verilecek. Kurslar, Piyano, Yan Flüt, Klarnet, Çocuk Korosu, Fotoğrafçılık, El sanatları, Takı Tasarım, Seramik, Resim, Keman, Gitar, Bağlama, Satranç, Bale, Halk Oyunları, Latin Dansları, Zumba, TSM ve THM dallarında verilecek.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, her işte olduğu gibi hobi kursları konusunda da vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edildiğini belirterek, ”Kurslarımızı gelen taleplere göre yönlendiriyoruz. Pek çok konuda ücretsiz kurslarımız mevcut. Hemşerilerimizi belediyemizin kurslarında hem hoş vakit geçirmeye hem de yeni hobi ve beceriler öğrenmeye davet ediyoruz” dedi.

KURS NOKTALARI

Kurs Merkezi
Altındağ Atatürk Kültür Merkezi
Çamdibi Şahit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri
Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi
Naldöken Kültür Merkezi

KURSLARI KAYIT TARİHLERİ

18/19/20 Eylül
Piyano, Yan Flüt, Klarnet, Çocuk Korosu, Fotoğrafçılık
21/22/23 Eylül
El sanatları, Takı Tasarım, Seramik, Resim
25/26/27 Eylül
Keman, Gitar, Bağlama, Satranç
28/29/30 Eylül
Bale, Halk Oyunları, Latin Dansları, Zumba, TSM, THM