Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kursu, Bornova Üretici Kadın Pazarı ile Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile yılbaşı için özel bir etkinlik hazırladı. Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri adı altında düzenlenen organizasyonda Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda üretici kadınlar stant açarak el emeği ürünlerini satıyor. Etkinliğin ilk günde kadınları yalnız bırakmayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, stantları gezerek alışveriş yaptı.



Bornova Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri Bornova Belediyesi ev sahipliğinde Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Hobi ve Beceri Edindirme Kursu, Bornova Üretici Kadın Pazarı ile Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile hazırlanan özel etkinlikte birinden farklı ve ilgi çeken ürünler yer alıyor.



Kadınların ürettiği takı ve aksesuarların yanı sıra, el işi örgüler ve çeşitli oyuncaklar da bu stantlarda yeni sahiplerini bekliyor. Her biri el emeği, göz nuru olan bu ürünler ziyaretçilerin de beğenisini kazanıyor.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da hafta sonuna kadar devam etmesi planlanan etkinlikte stantları dolaşarak alışveriş yaptı. Ürünler hakkında görevlilerden bilgi de alan Başkan Atila, “Üretici kadınlarımızın daima yanında yer alıyoruz. Bu organizasyon sayesinde kadınlarımız el emeği ürünlerini hem sergileme fırsatı buluyor. Hem de para kazanıyor. Burada açtıkları stantlar sayesinde de vatandaşlarımız yeni yıl için sevdiklerine çok özel hediyeler alabiliyor” dedi.